«Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα»
στην Ειδομένη και τη γύρω περιοχή

 

Ο Βασίλης Αδαμίδης με τους συνεργάτες του παρουσίασε ένα επεισόδιο στη σειρά των εκπομπών του «Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα». Ακολούθησε τον ρου του ποταμού Αξιού από τις εκβολές του μέχρι την Ειδομένη και τα σύνορα. Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης στήριξε έμπρακτα αυτή την ιδέα και συνέβαλε στην υλοποίησή της.

 

 

 

 

Ήταν μια ευκαιρία να αναδείξουμε την Ειδομένη μέσα από τη φυσική της ομορφιά, τον πολιτισμό και την ιστορικότητά της. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από θαυμάσιο, μια επαγγελματική παρουσίαση του χωριού μας:

 

 

Δείτε το απόσπασμα για την Ειδομένη

 

 

 

Προηγουμένως παρουσιάστηκε το ιστορικό χωριό Σκρα, γνωστό από την ομώνυμη μάχη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, και την υπέροχη Γαλάζια Λίμνη του. Το φυσικό κάλλος που συμπληρώνεται από το ιστορικό κάλλος:

 

                         

 

Δείτε το απόσπασμα για το Σκρά

Το γαστρονομικό μέρος της εκπομπής το ανέλαβε η κυρία Ασημένια με την ταβέρνα της στα Πλάγια. Είχε βραδιάσει πια και ήταν η καλύτερη ώρα για μια υπέροχη χοιρινή τηγανιά, νόστιμη και μυρωδάτη:

 

Δείτε την γαστρονομική επιλογή

της εκπομπής

 

 

 

 

 

Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης ευχαριστεί τον Βασίλη Αδαμίδη και τους συνεργάτες του για την ευκαιρία που έδωσαν στον τόπο μας να παρουσιαστεί με ρεαλισμό και αυθεντικότητα. Τον θεωρούμε πλέον «ένα επί τιμής μέλος» της ομάδας μας:

 

Δείτε όλη την εκπομπή

για τον Αξιό ποταμό

 

Περισσότερα :  https://metinkouzina.gr