Ποιοί είμαστε

Στην Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης (www.idomeni.gr), θέλοντας να αναπτύξουμε το αίσθημα οικονομικής αλληλεγγύης και προσφοράς στους κατοίκους της περιοχής μας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε διαδικτυακά μια  Πύλη που θα περιέχει πληροφορίες για τον τόπο μας και τους κατοίκους του Δήμου μας. Ένα εύχρηστο εργαλείο με ό,τι αναζητεί ο καθένας και θελήσει να το βρει, σε θέματα πολιτισμού , στην Παιονία του σήμερα.

Περιεχόμενα της πύλης Παιονία

Η Πύλη αυτή περιέχει βασικούς συνδέσμους όπως :

α) Την Δημοτική αρχή Παιονίας

β) Την Μητρόπολη Γουμενίσσης

γ)Τον πολιτιστικό οδηγό με στοιχεία που αφορούν κοινότητα και οικισμό, με  θέματα ιστορίας, πολιτισμού, λαογραφίας και γεωγραφίας, προβάλλοντας έτσι την πολιτιστική Παιονία .  

δ) Ώς ομάδα, σας γνωστοποιούμε και την ιστοσελίδα της Ειδομένης. Η πολύχρονη προσπάθεια ανάτασης του τόπου μας που χαρακτηρίζεται από την αγάπη για τη γενέτειρά μας και την ανησυχία για τη φθίνουσα πορεία του τόπου μας τις τελευταίες δεκαετίες, αν και με όλες μας τις δυνάμεις συμβάλαμε στην αναστροφή αυτής της πορείας, θέτοντας δε ,ως αρχή, την ανεξάρτητη και αντικειμενική παρουσίαση των θεμάτων του τόπου μας .

 

Συμμετοχή

Η συμμετοχή όλων μας κρίθηκε επιτακτική και απαραίτητη ώστε να δημιουργηθεί μια πλουσιότερη σε θεματολογία και υλικό ιστοσελίδα. Μέσα από αυτό το εγχείρημα προωθούμε την ιδέα για δημιουργία ενεργών πολιτών που θα εμπλουτίσουν με στοιχεία του τόπου τους τις επιμέρους σελίδες των οικισμών .

Διότι .......όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Επίλογος

Σας καλούμε να επισκεφτείτε την συνολική προσπάθεια μας στην πλεον αναβαθμσμένη και διευρυμένη σελίδα μας στο  www.idomeni.gr , να περιηγηθείτε στις επί μέρος θεματικές ενότητες, να εκτιμήσετε το συνολικό έργο μας και να συνεισφέρετε στην ανιδιοτελή προσπάθειά μας και με τις προτάσεις σας αλλά και με τις διορθώσεις σας.

                        Μετά τιμής

                     Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης

 

Επικοινωνία :  epaionia@gmail.com   

                       idomenai@gmail.com 

Αρχική Σελίδα

Μια προσφορά της Ομάδας διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης