ΝΕΑ

Συγκέντρωση Μελών του γυναικείου τμήματος κάθε Τετάρτη στην Αίθουσα που στεγάζεται το γυναικείο τμήμα  

Επισκεφτείτε μας στις νέες διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας στο Δημοτικό Σχολείο της Ειδομένης όπου με μεράκι διαμορφώθηκαν οι αίθουσες που μας παραχωρηθήκαν σε έναν ευχάριστο περιβάλλον

Χορευτικό Συλλόγου Ειδομένης. Συγκέντρωση κάθε παρασκευή με πρόγραμμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών , και σύσταση χορευτικής ομάδας.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ

ΕΙΔΟΜΕΝΙΩΤΙΣΣΕΣ 

Οι ΄΄Ειδομενιώτισσες΄΄ είναι το γυναικείο τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Ειδομένης. Το τμήμα αυτό δημιουργήθηκε από ένα μικρό πυρήνα γυναικών, το 2009, με τον καιρό όμως εξελίχθηκε σε μια πολυμελή και δραστήρια ομάδα του Συλλόγου. Σκοπός είναι η συμβολή του στην καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου της περιοχής μας, στην πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου μας, στην ενημέρωση για τα προβλήματα που αναφύονται καθώς και στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων. Οι ειδομενιώτισσες γυναίκες πλέον έχουν τον δικό τους χώρο στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου που με πολύ ζήλο διαμόρφωσαν μετατρέποντας το εγκαταλειμμένο σχολείο σε ένα όμορφο περιβάλλον συγκέντρωσης, πλήρως εξοπλισμένο, που μπορεί να προσφέρει καφέ ή αναψυκτικά και να δεχθεί επισκέψεις από άλλους συλλόγους ή ομάδες προσκεκλημένων. Σε αυτόν τον χώρο σχεδιάζονται οι επερχόμενες εκδηλώσεις, συζητούνται τα τρέχοντα προβλήματα και αναζητούνται λύσεις καθώς επίσης εκφράζονται γνώμες και προτάσεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο του χωριού. Έτσι δόθηκε μια γλυκιά νότα στην καθημερινότητα των κατοίκων της Ειδομένης.